Daisy - Dryden Aqua Integrated System

Gezond zwembadwater kan (nog) niet zonder chemicaliën, maar met het DAISY waterbehandelingsconcept (Dryden Aqua Integrated System) brengen we het terug naar een minimum waardoor het chloor bijna niet meer waarneembaar is. Het DAISY waterbehandelingsconcept is een doordachte samenwerking van diverse producten die samen zorgen voor de allerbeste water- en luchtkwaliteit in en rondom het zwembad.

gezond zwembadwater via Daisy waterbehandelingsconcept

 

Wat is AFM®?

AFM (Actief Filter Medium) is een revolutionair filtermateriaal gemaakt uit groen glas. Het is ontwikkeld en vervaardigd door Dryden Aqua.

Waarom AFM® nemen?

AFM overtreft de prestaties van kwarts- en glaszand doordat het ongeveer 30% meer organische stoffen filtert. Wat maakt AFM® zo effectief?

Zuiver groen glas Door de grondstof voor AFM® niet een zeer specifieke glaskwaliteit hebben, AFM® wordt alleen van zuiver groen glas gemaakt. Dit is het enige glas met de noodzakelijke chemische en fysische eigenschappen om de AFM® zelf steriliserend te maken.

Ideale hydraulische eigenschappen.

Het ruwe materiaal wordt gebroken in optimale korrelgrootte en vorm. De juiste vorm van de korrels is van cruciaal belang voor de buitengewone hydraulische eigenschappen van het AFM®. Het AFM® activatieproces creëert een mesoporeuze-structuur met een groot katalytisch oppervlak. Normaal gebroken glas of zand heeft een oppervlak van on¬geveer 3.000 m² per ton, maar geactiveerd AFM® heeft een oppervlak van 1.000.000 m² per ton, dit is een meer dan 300 maal groter oppervlak voor absorptie en katalytische reacties. Hydroxylgroepen op het oppervlak geven AFM® een sterke negatieve lading (zeta-potentiaal) dat zware metalen en orga¬nische moleculen aantrekt. In de aanwezigheid van zuurstof of oxiderende middelen genereert het katalytische oppervlak vrije radicalen die vervuiling oxideert en het AFM®-oppervlak desin¬fecteert.

DAISY – Dryden Aqua Integrated System

Het DAISY systeem is ontwikkeld met het doel gevaarlijke desin¬fectie bijproducten te elimineren.

Daisy systeem - zwemmen in water van drinkwater kwaliteit

Daisy installatie systeem dryden aqua

Tuinluxe Group

TuinLuxe-Zwembaden is onderdeel van de group Tuin Luxe.
Uw partner in het aanleggen van zwembaden in en outdoor.
Maar ook voor spa's en poolhouses en meer.